Ο τίτλος που φέρει το κατάστημά μας είναι ακριβώς η περιγραφή αυτού που είχαμε στο μυαλό μας όταν ξεκινούσαμε το ταξίδι αυτό στον πολύχρωμο κόσμο των Lego:

  • Serres (μια μεσαία πληθυσμιακά πόλη στη βόρειο Ελλάδα. Ο τόπος που γεννηθήκαμε, μεγαλώσαμε,γίναμε γονείς).
  • Brick (μτφ. “τουβλάκι”. Λέγοντας “τουβλάκι” εννοούμε τα γνωστά σε όλους τουβλάκια Lego,τα οποία από την παιδική ηλικία μας συντροφεύουν έως και σήμερα στη ζωή μας).
  • Workshop (μτφ. “εργαστήρι”. Ο όρος “κατάστημα” μας περιόριζε τόσο πολύ σε αυτό που είχαμε ως όραμα για την επιχείρησή μας,αφού το SBW δεν είναι ένα απλό εμπορικό κατάστημα που πουλάει Lego,αλλά κάτι ευρύτερο ως έννοια,αφού ως σκοπό τη διάδοση των Lego,όχι μόνο ως ένα ποιοτικό παιχνίδι,αλλά ως ένα μέσο επικοινωνίας,δημιουργικότητας,εκπαίδευσης,τέχνης. Και όλα αυτά μέσα από τις διαφορετικές δραστηριότητες που κατά καιρούς οργανώνουμε).
SBW.GR - Sign

Το να ανοίξει κάποιος μια επιχείρηση όπως η δική μας χρειάζεται αρκετή από αυτό που λέμε “Lego-τρέλα”,αγάπη για το αντικείμενο,γνώση,εμπειρία και εξειδίκευση πάνω στα Lego. Και ειδικότερα, το να ξεκινήσεις κάτι τέτοιο στην πόλη σου δηλώνει καταρχάς εμπιστοσύνη στους ανθρώπους της.

Παρά τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που βιώνουμε όλοι μας,πήραμε την απόφαση να ανοίξουμε στις Σέρρες ένα κατάστημα που θα ήταν αφιερωμένο στα Lego. Βρήκαμε τον χώρο που θα στέγαζε τα επιχειρηματικά μας όνειρα,τον διαμορφώσαμε κατάλληλα για να μπορεί να προσφέρει αυτά που θέλαμε,τον γεμίσαμε με πολύχρωμα κουτιά και τουβλάκια και κάπως έτσι,στις 22 Απριλίου 2016,ξεκινήσαμε το ταξίδι μας με το Serres Brick Workshop.

LegoTeam Policeman 1024 min 1024x793 1
Η προσπάθειά μας αυτή βρήκε πολύ γρήγορα ανταπόκριση στους Σερραίους,οι οποίοι μας αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή και μας εμπιστεύτηκαν τα παιδιά τους. Το πιο σημαντικό κομμάτι της όποιας επιτυχίας του SBW είναι η αγάπη των παιδιών και η εμπιστοσύνη των γονιών.

Γιαυτό και εμείς προσπαθούμε να ανταποδώσουμε με τον οποιοδήποτε τρόπο τα παραπάνω.

sbw.gr Sidirodromikos Stathmos Serron 1024 min 1024x478 1
Σιδηροδρομικός Σταθμός Σερρών
Το ηλεκτρονικό κατάστημα SBW.gr έρχεται να συνδράμει στην προσπάθειά μας για διάδοση των Lego σε ευρύτερη κλίμακα. Μέσα από αυτό θα ενημερώνεστε για όλες τις νέες κυκλοφορίες κωδικών της Lego, για τους διαγωνισμούς και τις διάφορες δραστηριότητες του SBW. Επίσης, θα υπάρχει η δυνατότητα ελέγχου από το σπίτι όλων των διαθέσιμων κωδικών,καθώς και παραγγελίας προϊόντων με αποστολή και παράδοση σε μια μέρα (για τις περισσότερες περιοχές της ηπειρωτικής Ελλάδας).

Τέλος, μπορούμε να επικοινωνούμε για να συζητήσουμε για οτιδήποτε μας ενδιαφέρει πάνω στα Lego, να λύσουμε απορίες, να βρούμε κάποιους σπάνιους κωδικούς κτλ.

Καλήν αρχή και καλό ταξίδι…

Για το Serres Brick Workshop

Αικατερίνη Δημ. Παρζιάλη – Δημήτριος Χρ. Μάνθος