ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Το Serres Brick Workshop συνεργάζεται με την εταιρία ταχυμεταφορών Γενική Ταχυδρομική για τις αποστολές των προϊόντων καθώς και οποιαδήποτε άλλη εταιρία αν ζητηθεί από τον πελάτη. Στην περίπτωση αυτή το κόστος αποστολής διαμορφώνεται από την εταιρία ταχυμεταφορών που θα υποδείξει ο πελάτης.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Κύριο μέλημά μας είναι η ταχύτερη δυνατή προώθηση της παραγγελίας σας στην εταιρία ταχυμεταφορών, έτσι ώστε να την παραλάβετε όσο γίνεται πιο γρήγορα. Για το λόγο αυτό προσπαθούμε η αποστολή να γίνει την ίδια κιόλας μέρα, έτσι ώστε να μπορείτε να έχετε την παραγγελία στα χέρια σας την επόμενη μέρα. Το τελευταίο ισχύει για όλα τα διαθέσιμα προϊόντα και για τις περισσότερες περιοχές της ηπειρωτικής Ελλάδας. Σε κάποιες περιπτώσεις η παραγγελία σας μπορεί να καθυστερήσει από μία έως τρεις μέρες. Σε κάθε περίπτωση μπορείτε να ενημερώνεστε για τους χρόνους παράδοσης στη σελίδα της υπηρεσίας ταχυμεταφορών taxydromiki

ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Τα έξοδα αποστολής για κάθε παραγγελία έως 49€ είναι 3€. Σε περίπτωση αντικαταβολής υπάρχει έξτρα χρέωση 2€.
Για αγορές άνω των 50€ τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν την Επιχείρηση. Σε περίπτωση αντικαταβολής υπάρχει έξτρα χρέωση 2€.